Openingstijden

Maandag – Zondag

17:00 – 22:30

 

 

Over ons

Bij L’ Arena Ristorante Italiano kunt u dagelijks genieten van de uitstekende typische Italiaanse keuken. Maar op onze uitgebreide menukaart zijn niet enkel pizza’s en allerhande pasta’s terug te vinden. U kunt bij ons tevens terecht voor overheerlijke vlees- en visgerechten, gecombineerd met een buitengewone sfeer en gezelligheid. Verder serveren wij u onze lekkerste en beste wijnen aan een eerlijke prijs.

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van ons ruime aanbod en raadpleeg onze reserveringspagina. Wij delen u graag mee dat ons restaurant voorzien is van air conditioning. Indien u ons wilt bereiken, kan dit via onze contactpagina.

Ons menu

Een van de grote troeven van ons restaurant is natuurlijk de ongelooflijk uitgebreide kaart, die helemaal gevuld is met verrukkelijke specialiteiten van Italiaanse bodem. Bestel uw favorieten en laat uw smaakpapillen in vervoering brengen door de heerlijke finesse van onze Italiaanse keuken.


Onze wijnen

Bij L’ Arena Ristorante Italiano vindt u de beste rode en witte wijnen met Italiaans raffinement en karakter, die fantastisch zijn te combineren met onze gerechten op de kaart. Bij de wijnselectie kunt u zich uiteraard laten adviseren door onze medewerkers. Wij staan bovendien steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie. Aarzel dus niet ons te contacteren.

 Contact

Olympiaplein 105
1077 CT, Amsterdam

Tel: 0206790435

E-mail: info@arenaristorante.nl